Over ons

Hi! Wat leuk dat je meer over ons wil weten! We nemen je graag mee op onze reis door het leven en over de wereld terwijl we onze bucket list proberen af te werken en onze zielen te verrijken met nieuwe avonturen. Door het delen van onze foto’s, tips en ervaringen hopen we jou op je eigen reis te kunnen helpen. 

Lees snel verder om meer over ons te weten te komen. Wil je meer weten over hoe we elkaar hebben ontmoet en een langeafstandsrelatie hebben overleefd? Klik dan hier voor ons verhaal. Als je vragen hebt, aarzel niet om ze te stellen!

Tommy profile picture

Tommy

Vindingrijk – Humoristisch – Vastberaden

Hey, ik ben Tommy en ik ben 28 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit een plaatsje vlak boven Boston, Amerika. Ik mag dan Amerikaan zijn maar mijn roots liggen 100% in Ierland. Nadat ik Djamila heb leren kennen (daarover meer hieronder) ben ik naar Nederland verhuisd, waar we nu samen wonen. Het is best nogal wat om als Amerikaan naar Europa af te reizen en daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat dat reizen betreft ben ik zeker nog niet klaar!

Ik ben opgegroeid met een liefde voor mijn sport teams, go Boston! In Nederland wonen weerhoud mij er niet van om nog steeds een gepassioneerde supporter te zijn! Vooral wanneer het op mijn favoriete ijshockey team, the Boston Bruins, aankomt. Daarnaast ben ik graag actief bezig, dieren maken mijn dag altijd mooier en ik heb een passie voor eten! Ik haal bijna nergens mijn neus voor op en ik proef graag de lokale gerechten wanneer we in het buitenland zijn.

Ik probeer elke dag mindful te zijn,het helpt me verbonden met mezelf te blijven. Ik zal altijd opkomen voor waar ik in geloof en ik heb er geen probleem mee om altijd mijn waarheid te spreken. Reizen, nieuwe ervaringen opdoen en blijven leren zijn een groot deel van mijn persoonlijke reis. Het enige dat ik kan zeggen is dat ik er klaar voor ben, dus bring it on!

Djamila profile picture

 Djamila

Apart – Gepassioneerd – Empatisch

Hi, mijn naam is Djamila en ik ben 27 jaar. Ik ben geboren en getogen in Nederland, waar we momenteel ook wonen. Mijn roots reiken een stuk verder dan Nederland aangezien ik uit een gemixte Nederlandse, Italiaanse en Indische familie kom. Met grootouders afkomstig uit alle 3 de landen. Dus wie weet, misschien zit het reizen wel in mijn genen! 

Ik heb altijd een passie voor meerdere dingen gehad, zoals reizen, de natuur, dieren, tekenen en spiritualiteit. Ik ben super down to earth maar vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om te mediteren, over edelstenen te leren en tarot sets te verzamelen.

Het leven is voor mij een reis en ik ben vastbesloten om mijn leven om die reis te laten draaien en niet om de bestemming. Verdriet heeft me sterk gemaakt, uitdagingen hebben me vastberaden gemaakt en door reizen heb ik mijn ware zelf gevonden.

Ik heb geen idee waar het leven me zal brengen, het enige waar ik zeker van ben is dat ik mijn passies na moet jagen. Voor mij betekent dat zo veel mogelijk van de wereld zien en ervaren, terwijl ik spiritueel blijf groeien en van dienst kan zijn waar ik nodig ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *